Frokostmøte om kjøttforbruk og klima

Invitasjon til frokostmøte: Er kua en klimaversting? Og er alt kjøtt farlig? Møt forfatteren bak boka «Defending beef: the ecological and nutritional case for meat»

Torsdag 22 september kommer Nicolette Hahn Niman, forfatteren av boka «Defending beef: the ecological and nutritional case for meat», til Norge. I den anledning inviterer Bondelaget og Nortura til forfattermøte og debatt omkring spørsmålet: er løsningen på verdens klimaproblem redusert kjøttproduksjon og kjøttforbruk? Eller kan drøvtyggere være en del av løsningen for verdens bærekraftsutfordringer?

Forfatteren, bonden og miljøadvokaten Nicolette Hahn Niman forteller om sin reise fra å være vegetarianer til nå å jobbe for bærekraftig kjøttproduksjon, og presenterer et alternativt bilde av hvordan beitedyr påvirker klima, naturmangfold over og under jorda, klima og folkehelse. Etter innledningen inviterer vi til debatt med klimaforsker Bob van Oort fra Cicero (TBC), generalsekretær i utviklingsfondet Jan Thomas Ødegård og leder av miljø- og bærekraftsutvalget i Norges Bondelag Gunnar Alstad.

Q&A With ‘Defending Beef’ Author Nicolette Hahn Niman – Modern Farmer

Tid: 9-11 (dørene åpner 8.30, lett servering)

Sted: Mathallen Vulkan (TBC)

For påmelding, send en epost til Cecilie Hultmann på cecilie.hultmann@nortura.no

Påmeldingsfrist: tirsdag 20 september.